2014. november 13., csütörtök

Rakott tészta

Egy villámgyors receptet ajánlok most, ami olcsó, gyors és laktató vacsora lehet.

Elkészítése: 

Feltesszük a tésztavizet forrni.
Előveszünk a hőálló tálat, beleöntünk egy nagy pohár tejfölt (450 g), teszünk bele ízlés szerint sót, borsot és mustárt. Jól összekeverjük, hogy elolvadjon benne a só és mindenhova jusson. Belereszelünk 30 dkg párizsit. Ha kifőtt a tésztánk leszűrjünk, leöblítjük, és hozzákeverjük a tejfölös párizsihoz. Tetejére reszelünk sajtot. Sütőbe rakjuk, addig sütjük, míg a sajt megpirul a tetején. Vigyázzunk, nem minden sajt pirul! Én most nagylyukú sajtot használtam, az nem pirul, viszont a trappista igen.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése