2015. február 15., vasárnap

Füstölt sajtos sárgarépakrém

Ha már unjuk a szalámit, akkor szoktam szendvicskrémet készíteni. A tojás és tonhalkrémen kívül kerestem valami új ízt, így találtam rá a füstöltsajtos sárgarépakrémre.
Hozzávalók:
20 dkg sárgarépa, 10-15 dkg füstölt sajt, kb. 1-1,5 dl tejföl, 1 gerezd fokhagyma, 1,5 dl majonéz, 2 szál újhagyma, bors, delikát fűszer, petrezselyem.
A répát, sajtot lereszeljük kislyukú reszelőn, a hagymákat nagyon apróra daraboljuk, majd az összes hozzávalót összekeverjük. Én a delikátot kihagytam belőle, valamint nem kevertem bele a petrezselymet, hanem inkább megszórtam vele. Kell neki pár óra, míg összeérnek az ízek. Legjobb, ha este bekeverjük, a reggeli pirítóson isteni lesz az íze!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése