2024. április 11., csütörtök

Horgolóklub eperfagyival

 Tegnap indult a horgolóklubunk. Egy akváriumot horgolunk. Első alkalommal a tenger fenekét és egy korall meghorgolása volt a cél.

Megtanultuk a rövidpálcát, egyráhajtásos pálcát, kúszószemet, hogy hogyan kell kört készíteni, összekapcsolni a sorokat és emelni rajta, és azt is, hogyan horgoljunk spirálba. 

A lányok nagyon aranyosak voltak. Akváriumnak mondtam, hogy hozzanak egy befőttes üveget, én otthonról hoztam egy 9 dl-est. Erre mindenki csodaszép üveg kaspóval/vázával/tárolóval jelent meg. Na mindegy, égtem a szaros befőttes üvegemmel :-)

Az alkalom végén fagyiztunk, és ettem eperfagyit. Nem volt benne mag, ilyen zselé-szerű eperkrém volt benne. Két éve nem ettem eperfagit. Ha fagyizni megyünk a barátokkal, nagyon nehezen választok, mert mindenben van mag (eper, málna, szeder stb.) vagy mogyoró, dió, mák, pisztácia stb. És igen, tudom, hogy ott a vanília, amiben biztos nincsen, de ez pont olyan, mint az étteremben az üres húsleves. És igen, tudom, nem kell étterembe menni, meg fagyizóba sem. Meg ülhetek otthon a sarokba, és akkor nem érnek negatív ingerek. De vannak vágyaim, és bár nem látszik, de még még mindig ember vagyok, és élek. 

Szóval ettem eperfagyit, és jó volt! A klub is jó volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése