2024. június 26., szerda

Pépes étrend _ főztem

 Semmi extrát nem készítettem, mégis nekem olyan volt, mintha vendéglőben ebédeltem volna. Csak úgy táncoltak az ízek a számban.

Nagyon pici főzőhagymát megpirítottam oliva olajon. Hosszában elvágtam egy baromfi virslit (Orsi), majd felkarikáztam. Szóval félkarikák lettek. Ezt rátettem a hagymára, öntöttem rá pici vizet, hogy megfőjjön. Mire elkészült, a víz nagyrésze is elfőtt. Raktam rá tejfölt, sót, borsot, bazsalikomot. Mindegyik fűszert ellenőriztem, használhatom. Krumplipürét készítettem hozzá 1 db krumpliból, és sok tejjel. A szerecsendiót kihagytam, nincs a listán.


Nagyon finom lett. Ennek a virslinek alapvetően nagyon jó íze van. Korábban ilyent csirkéből és főzőtejszínnel készítettem, rizzsel. Ez azért nagyon messze van tőle, de az eddigi "ételeimhez" képest mennyei volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése